Dopřejte si wellness pobyt na zámku!

Léčivá síla masáží L‘Occitane

Bolí Vás záda, jste unaveni? Zajeďte si k nám na masáž, a nejen tu. Dopřejte si rovnou celý víkendový wellness pobyt!

Chateau Herálec byl prvním hotelem v České Republice, který získal licenci na provozování Spa L’OCCITANE. 

To vše díky vysokému standardu našich hotelových služeb, neobyčejné atmosféře zámku, naší filozofií relaxu a odpočinku ve spojení s kouzelnou přírodou Vysočiny. Proto je náš zámecký hotel zárukou nezapomenutelného zážitku, jaký byste zažili také v originálním Spa L’Occitane v domovském 5-hvězdičkovém hotelu Couvent des Minimes v Provence.

Svoje tělo a duši si v luxusním prostředí našeho zámku nechávají hosté hýčkat jedinečnou přírodní kosmetikou L’OCCITANE v té nejvyšší kvalitě. V intimní atmosféře masážních prostor se hostům odborně a s maximální péčí věnují naši vyškolení fyzioterapeuti a maséři. Protože chceme, aby bylo ubytování na zámku pro každého hosta nezapomenutelným zážitkem.

Z inspirativního výběru L’OCCITANE procedur si zcela jistě vybere tu pravou každý. Autentické ingredience této výjimečné přírodní kosmetiky ve spojení s tradičními technikami masáží přinášejí hlubokou relaxaci, i úlevu od bolesti. 

Útočištěm pro duši a smysly jsou i samotné interiéry našich masážních prostor inspirované unikátním prostředím provensálské oblasti Camarque. Procedury Spa by L’OCCITANE nejsou jen ženskou záležitostí, jak by se na první pohled mohlo zdát. 

Značka L’OCCITANE nabízí také ucelené produktové řady a spa procedury vyvinuté cíleně pro muže. Skvělé na tom je, že v našich Spa by L’Occitane můžete odpočívat i u bazénu pod klenbami, v zámeckém Silencáriu, očistit svoje tělo v některé z našich 4 saun, anebo nechat odplavit únavu v zámecké vířivce ve věži. 

Vůni bylin nasbíraných v našich bylinkových zahradách anebo na loukách kolem zámku pocítíte v našem Herbáriu, bylinky sušíme jak pro bylinkovou švédskou saunu, tak pro zámeckou kuchyň.