Wellness na zámku bez ubytování

Naše Spa by L’Occitane  jsme se rozhodli zpřístupnit i pro neubytované hosty, poptávka byla prostě velká. Pokud tedy kdokoliv hledá na Vysočině romantické a klidné místo na aktivní odpočinek, či relax, a je opravdu jedno, jestli je z nedaleka, anebo projíždí kolem, je luxusní zámecký hotel to správné místo!  

Těšit se můžete na útulný saunový svět, kde jsou k dispozici klasická finská sauna, švédská bylinková sauna i parní lázeň. Samozřejmostí je infrasauna. Odpočinout si můžete na lehátkách u bazénu pod klenbami, anebo v romantickém Silencáriu s výhledem do anglického parku. Zde je k dispozici i Biosynchron, který je skvělý zejména po vířivce – tu si můžete vychutnat v naprostém soukromí v zámecké věži. Protáhnout si tělo lze i aktivně v našem plně vybaveném zámeckém fitness studiu. Díky velké oblibě našeho wellness & spa je návštěva možná pouze po předchozí domluvě, rezervovat dopředu je možné samozřejmě i některou z procedur našich báječných Spa by L’Occitane. 

A takto odpočatí jistě rádi zavítáte i do naší zámecké restaurace Honoria, završit odpočinek skvělým jídlem je prostě paráda.