Silvestr 2021 byl na zámku naprosto úžasný…. Budete konec roku 2022 slavit s námi?

Tradice oslavovat odchod starého roku a vítat ten nový se nám líbí, a také máme rádi, když se to děje kultivovaně a v přátelské atmosféře. 

Takové jsou prý Silvestry na Chateau Herálec: naši hosté k nám jezdí na tento speciální pobyt na zámku, aby strávili poslední den v roce se vší parádou:  skvělé jídlo, pohodový jazz a kouzla Roberta Foxe,  to vše  v nenuceně krásném  prostředí. 

Silvestr na Chateau Herálec  je poklidný. Ti, co se k nám pravidelně vrací oceňují zejména komorní a velmi intimní atmosféru celého večera.

Pro tyto chvíle v naší zámecké kuchyni vždy připravujeme unikátní silvestrovské dobrůtky všeho druhu. Hosté se těší  na jedinečný gurmánský zážitek v podobě speciálního 5-chodového silvestrovského menu, které pro Vás s citem a s pečlivostí připravuje náš dlouholetý šéfkuchař Michael Zapalač se svým týmem. 

Po celou dobu večera hosty provází  živá jazzová hudba. Dlouhá léta to byl jedinečný jazzový band pod vedením Milana Kašuby.  A  protože Silvestr je prima, když se lidi baví, vždy připravujeme i kouzelný program. Pravidelně s našim nejoblíbenějším iluzionistem jedinečným Robertem Foxem. 

V silvestrovském předpůlnočním diáři na Chateau Herálec nechybí ani  oblíbená tombola s atraktivními zámeckými dárky a půlnoční loučení se starým rokem se sklenkou lahodného šumivého vína a přivítání nového roku 2022. 

Na zámeckém nádvoří v kouzelné noci plné hvězd, pro hosty vždy  přichystáme malé překvapení.

Svátečně vyzdobený zámecký hotel Chateau Herálec Vás zajisté nenechá chladnými a dýchne na Vás výjimečnou komorní silvestrovskou náladou, proto – pokud chcete mít jistotu, že Silvestr 2022 budete na správném místě, dejte nám co nejdřív vědět.